Секрет досвідчених господинь! Як можна використати розсіл з оливок та маслин

Зазвичай оливки та маслини ми використовуємо для приготування різноманітних салатів. Проте розсіл ми виливаємо - і робимо величезну помилку, передають Патріоти України.

Вся річ у тому, що цей продукт може стати в нагоді для покращення смаку страв. Про це розповімо докладніше разом із "Главредом".
Де можна використовувати розсіл від оливок та маслин
З його допомогою можна замаринувати цибулю. Таким незвичайним інгредієнтом ви доповните будь-яку страву, а її смак вас приємно здивує.
Для цього наріжте кільцями або півкільцями цибулю, складіть її в баночку і залийте розсолом від оливок або маслин. Додайте трохи столового оцту, щільно закрийте кришкою баночку і поставте цибулю маринуватися в холодильник на кілька днів.
Також за допомогою розсолу можна замаринувати м’ясо. Ви будете здивовані, наскільки готова страва вийде запашною та соковитою.

Розсіл від оливок або маслин можна додати в борщ, солянку або розсольник — він стане чудовим доповненням. Тут краще використовувати розсіл саме від оливок, оскільки розсіл від маслин може змінити колір страви. Відправляти цей інгредієнт у страву краще за 10 хвилин до готовності.

Пікантний та ароматний смак розсолу від оливок чи маслин може стати чудовою заправкою для улюбленого салату. Найкраще він підходить для вінегрету або салату з консервованим тунцем. Декілька ложок — і ви здивуєтеся, наскільки смак страви став витонченим і неповторним.

Кава може вбивати! Кому категорично заборонено цей напій

четвер, 17 липень 2025, 23:10

Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...