Зазвичай оливки та маслини ми використовуємо для приготування різноманітних салатів. Проте розсіл ми виливаємо - і робимо величезну помилку, передають Патріоти України.
Розсіл від оливок або маслин можна додати в борщ, солянку або розсольник — він стане чудовим доповненням. Тут краще використовувати розсіл саме від оливок, оскільки розсіл від маслин може змінити колір страви. Відправляти цей інгредієнт у страву краще за 10 хвилин до готовності.
Айфон — не просто смартфон, а й частина вашого стилю та особистості. Це якісні та довговічні пристрої, виготовлені з надійних та міцних матеріалів, але навіть вони потребують додаткового захисту. Ви можете придбати оригінальні чохли для Айфона, які точ...
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...