Секрет досвідчених господинь! Як можна використати розсіл з оливок та маслин

Зазвичай оливки та маслини ми використовуємо для приготування різноманітних салатів. Проте розсіл ми виливаємо - і робимо величезну помилку, передають Патріоти України.

Вся річ у тому, що цей продукт може стати в нагоді для покращення смаку страв. Про це розповімо докладніше разом із "Главредом".
Де можна використовувати розсіл від оливок та маслин
З його допомогою можна замаринувати цибулю. Таким незвичайним інгредієнтом ви доповните будь-яку страву, а її смак вас приємно здивує.
Для цього наріжте кільцями або півкільцями цибулю, складіть її в баночку і залийте розсолом від оливок або маслин. Додайте трохи столового оцту, щільно закрийте кришкою баночку і поставте цибулю маринуватися в холодильник на кілька днів.
Також за допомогою розсолу можна замаринувати м’ясо. Ви будете здивовані, наскільки готова страва вийде запашною та соковитою.

Розсіл від оливок або маслин можна додати в борщ, солянку або розсольник — він стане чудовим доповненням. Тут краще використовувати розсіл саме від оливок, оскільки розсіл від маслин може змінити колір страви. Відправляти цей інгредієнт у страву краще за 10 хвилин до готовності.

Пікантний та ароматний смак розсолу від оливок чи маслин може стати чудовою заправкою для улюбленого салату. Найкраще він підходить для вінегрету або салату з консервованим тунцем. Декілька ложок — і ви здивуєтеся, наскільки смак страви став витонченим і неповторним.

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...

Закуска від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:15

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...