Зазвичай оливки та маслини ми використовуємо для приготування різноманітних салатів. Проте розсіл ми виливаємо - і робимо величезну помилку, передають Патріоти України.
Розсіл від оливок або маслин можна додати в борщ, солянку або розсольник — він стане чудовим доповненням. Тут краще використовувати розсіл саме від оливок, оскільки розсіл від маслин може змінити колір страви. Відправляти цей інгредієнт у страву краще за 10 хвилин до готовності.
Вапняний наліт на сантехніці утворюється через мінеральні солі у жорсткій воді. Для його видалення краще використовувати слабкі кислоти. Розчини оцту або лимонної кислоти добре роз'їдають відкладення, передають Патріоти України. А для профілактики, щоб...
Японський ритуал пиття води - це не дієта, а спосіб усвідомленої турботи про своє здоров’я та правильну гідратацію. Цей метод довів свою ефективність у боротьбі з втомою, проблемами травлення, головним болем та навіть допомагає підтримувати здорову ваг...