Хто не любить солодкі пиріжки з варенням? Такі страви залюбки зїдаються відразу після приготування, передають Патріоти України.
А ось приготувати пиріжки – справа клопітна. Мало того, що потрібно повозитися з тістом, стежити, щоб пиріжки і булочки не підгоріли, так ще й варення так і намагається витікти з тіста.
Щоб рідке варення не витікало з пиріжків та булочок, його потрібно загустити.
А зробити це можна за допомогою таких інгредієнтів.
Одну столову ложку манки додайте у варення та залиште на 15-20 хвилин.
Нагрійте набрякле варення і пару хвилин поваріть.
Його достатньо додати одну ложку у розігріте варення.
Варення із крохмалем варіть на повільному вогні кілька хвилин.
У гарячому вигляді начинка буде, як і раніше, рідкою, але загусне в міру остигання.
Желе змішують із холодним варенням і залишають до набухання.
Пшеничне або кукурудзяне борошно загустить варення, тільки потрібно помішувати масу, щоб не утворювались грудки.
Печиво та сухарі теж потрібно додавати у холодне варення. Воно набухає і буде готове для начинки.
Загустити варення можна і крихтою з волоських горіхів та мигдалю, але це здорожчить страву.
Загустити варення можна у процесі варіння на повільному вогні, але тоді це буде вже джем.
Можна уникнути всіх турбот з варінням, якщо змастити готові булочки білком яйця. Білок скріпить тісто і не дасть начинці витекти.
Зазвичай вважається, що вміння подобатися людям - дар рідкісний, корисний, щасливий. У кожного з нас є привабливі якості, для успішного і гармонійного життя корисно розвивати те, що викликає симпатію суспільства, близького оточення, передають Патріоти ...
Найпростіша страва з картоплі - смачне та ніжне пюре. Кулінари радять додавати в пюре молоко, сметану, якісне вершкове масло. А для більш пікантного смаку можна додавати часник, плавлений сир, пармезан, зелену цибулю, передають Патріоти України. Редак...