Що потрібно робити з пральною машиною щомісяця, щоб зберегти чистоту - корисний лайфхак проти плісняви

У пральній машині з часом може з’явитися неприємний запах, який допоможе прибрати один лайфхак. Але найкраще працює профілактика - щомісячне чищення внутрішніх поверхонь пральної машинки, передають Патріоти України.

Тепла температура, бруд та бактерії на одязі, залишки миючих засобів і кондиціонерів для білизни створюють ідеальне середовище для росту плісняви.

Існує безліч засобів для чищення, що дозволяють підтримувати чистоту всередині барабана вашої машини. Але як пише видання Express, можна обійтися без агресивної хімії та скористатися підручними продуктами – звичайним оцтом і харчовою содою. Простий лайфхак із цими засобами миттєво видалить плісняву в пральній машинці.

Що необхідно зробити, щоб почистити пральну машину і позбутися плісняви:

  • Для натурального розчину використовуйте близько 500 г соди. Насипте її прямо в барабан і увімкніть прання за найвищої температури.
  • Незручні куточки та закутки очистіть за допомогою старої зубної щітки, нанісши на неї невелику кількість рідини для миття посуду.
  • Якщо у вас є пліснява на гумовому ущільненні, змочіть паперовий рушник оцтом, покрийте їм плями і залиште на 15 хвилин.
  • Щоб прибрати вапняний наліт із ящика для порошку, використовуйте стару зубну щітку та розчин з мийного засобу та оцту. Перш ніж поміщати лоток у машинку, він повинен повністю висохнути.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...