Заморожувати можна лише свіжий, щойно приготований фарш. Магазинний фарш краще не ховати в морозилку - вся річ у тому, що ви не знаєте реальної дати його виробництва, передають Патріоти України.
Заморожувати можна і чистий фарш, і з домішками. Тут все залежить від ваших уподобань. Але врахуйте, що краще зберігається чистий фарш.
Найпопулярнішими способами є:
Якщо у нього не потрапляє повітря, фарш може зберігатися до 4-х місяців. Якщо ж контакт із повітрям відбувається — 2-3 місяці.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...