Заморожувати можна лише свіжий, щойно приготований фарш. Магазинний фарш краще не ховати в морозилку - вся річ у тому, що ви не знаєте реальної дати його виробництва, передають Патріоти України.
Заморожувати можна і чистий фарш, і з домішками. Тут все залежить від ваших уподобань. Але врахуйте, що краще зберігається чистий фарш.
Найпопулярнішими способами є:
Якщо у нього не потрапляє повітря, фарш може зберігатися до 4-х місяців. Якщо ж контакт із повітрям відбувається — 2-3 місяці.
Яблука з кісточками можна їсти, але варто пам'ятати, що насіння яблук містить амигдалін — сполуку, яка в організмі може перетворюватися на ціаністий водень (отруту). Однак для того, щоб це стало небезпечним, потрібно з'їсти дуже велику кількість насінн...
Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...