
Заморожувати можна лише свіжий, щойно приготований фарш. Магазинний фарш краще не ховати в морозилку - вся річ у тому, що ви не знаєте реальної дати його виробництва, передають Патріоти України.
Заморожувати можна і чистий фарш, і з домішками. Тут все залежить від ваших уподобань. Але врахуйте, що краще зберігається чистий фарш.
Найпопулярнішими способами є:
Якщо у нього не потрапляє повітря, фарш може зберігатися до 4-х місяців. Якщо ж контакт із повітрям відбувається — 2-3 місяці.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Попри популярність дієт, що базуються на продуктах з маркуванням "0% жиру", сучасні дослідження в галузі нутриціології та дерматології дедалі частіше вказують на зворотний ефект. Відмова від корисних жирів на користь знежирених аналогів не лише не допо...