Смачні і вишукані канапе з лососем до Новорічного столу вразять друзів

Така закуска "зникає" зі столу першою!

Що приготувати на Новий рік 2021 і як вразити гостей смачними стравами - запитання, яке ще дуже почало хвилювати господинь, адже до свята залишились лічені дні. Закуски зайвими ніколи не бувають, тож Патріоти України пропонують спробувати ось цю вишукану і смачну страву.

Якщо ви вже обрали основні страви, але вважаєте, що вашому святковому столу ще щось бракує, то пропонуємо урізноманітнити його смачною і вишуканою закускою - канапе із лососем.

Готується канапе досить легко і швидко, а смакує неймовірно і апетитно. Така закуска, зазвичай, "зникає" зі столу першою.
Інгредієнти:
  • хліб;
  • масло;
  • листя салату;
  • лимон;
  • оливки;
  • лосось;
  • шпажки.


Як приготувати:

Беремо хліб, намащуємо маслом, потім кладемо шматочок лосося, з одного боку під рибу - півкільце тоненько нарізаного лимона і листя салату.
На рибу кладемо оливку, а шпажкою фіксуємо ці смаколики на хлібі. Все готово!

(За матеріалами Інтернет мережі)

Як приготувати домашній майонез на молоці без яєць

понеділок, 29 квітень 2024, 12:13

Майонез для багатьох став улюбленим соусом. Але склад магазинного продукту неприємно вражає, тому варто спробувати один раз приготувати, щоб більше не купувати. Варіантів є безліч, але цей на молоці неймовірно ніжний, легкий та смачний, передають Патрі...

Білосніжний символ стилю: як чоловічі футболки PUMA підкорили модний світ

понеділок, 29 квітень 2024, 12:02

Універсальність та простота завжди були ключовими елементами чоловічого гардеробу. Серед таких елементів особливе місце займають чоловічі білі футболки, які є не просто одягом, а символом чистоти, стилю та універсальності. Цей предмет гардеробу дозволя...