На дворі стає все холодніше, простуди чіпляються, імунітет падає… Тому ось така вітамінна бомбочка наразі дуже слушна, передають Патріоти України.
Якщо є проблеми з ШКТ або кислотністю, імбиру можна покласти значно менше (в 2 або 3 рази). Тому будьте уважні до себе, ділиться кулінарка Міра Владіміра. До речі, нагадаємо ще один рецепт імбирно-цитрусового чаю.
Інгредієнти:Або
- 100 г імбиру
- 100 г лимона (1 середній лимон)
- 100 г меду
- 150 г імбиру
- 150 г лимона (1 лимон побільше)
- 150 г меду
Приготування:
Імбир і лимон вимити. Лимон не треба чистити. Імбир легенько почистити, просто зішкрябати шкірочку (гарно виходить чайною ложечкою). Порізати імбир і лимон невеликими кусочками, додати мед. Занурювальним блендером зробити однорідну масу. Краще це робити в високій вузькій ємності, щоб не бризкало. Перекласти в невеликі баночки. Зберігати в холодильнику.
Вживати по 1 ч. л. вранці перед їжею для профілактики. При простуді пити 2−3 рази в день по 1чайній ложці просто так або в теплий чай (не гарячий)
Айфон — не просто смартфон, а й частина вашого стилю та особистості. Це якісні та довговічні пристрої, виготовлені з надійних та міцних матеріалів, але навіть вони потребують додаткового захисту. Ви можете придбати оригінальні чохли для Айфона, які точ...
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...