На дворі стає все холодніше, простуди чіпляються, імунітет падає… Тому ось така вітамінна бомбочка наразі дуже слушна, передають Патріоти України.
Якщо є проблеми з ШКТ або кислотністю, імбиру можна покласти значно менше (в 2 або 3 рази). Тому будьте уважні до себе, ділиться кулінарка Міра Владіміра. До речі, нагадаємо ще один рецепт імбирно-цитрусового чаю.
Інгредієнти:Або
- 100 г імбиру
- 100 г лимона (1 середній лимон)
- 100 г меду
- 150 г імбиру
- 150 г лимона (1 лимон побільше)
- 150 г меду
Приготування:
Імбир і лимон вимити. Лимон не треба чистити. Імбир легенько почистити, просто зішкрябати шкірочку (гарно виходить чайною ложечкою). Порізати імбир і лимон невеликими кусочками, додати мед. Занурювальним блендером зробити однорідну масу. Краще це робити в високій вузькій ємності, щоб не бризкало. Перекласти в невеликі баночки. Зберігати в холодильнику.
Вживати по 1 ч. л. вранці перед їжею для профілактики. При простуді пити 2−3 рази в день по 1чайній ложці просто так або в теплий чай (не гарячий)
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...