Тест, який розкаже всі таємниці! Як дізнатися характер людини за ініціалами імені, прізвища та по батькові

Взявши початкові літери прізвища, по батькові та імені, можна не просто скласти думку про характер близької або взагалі малознайомої вам людини, але і більше пізнати самого себе, передають Патріоти України

Існує багато концепцій про вплив прізвища та імені людини на її характер. Багато експертів заявляють те, що про будь-кого з нас можливо багато з’ясувати згідно написання його ініціалів. Відповідно до досліджень вчених, букви наших прізвищ, імен та навіть по батькові володіють таким змістом:

А – сила і панування.

Б – сприйнятливість і суттєві переживання.

В – нестійкість, брак системності.

Г – загадковість.

Ґ – сміливість, непокірність

Д – комунікабельність, здатність залучати до себе людей.

Е – вміння мобілізуватися, життєздатність.

Є – примхливість.

Ж – нерішучість.

З – прагнення до сумнівів, незадоволення, матеріальні проблеми.

І – сприйнятливість, напруженість.

Ї – комунікабельність.

Й – послідовність.

К – великі вимоги і дратівливість в їх досягненні.

Л – гармонійність, закономірність, значна винахідливість.

М – ревність і акуратність.

Н – значна сила і креативні амбіції.

О – висока чутливість, загадкові тривоги.

П – сором’язливість, відстань в взаєминах з людьми, роз’єднаність.

Р – безперервна напруженість, висока чутливість.

C – часті депресії, дратівливість, пригніченість.

Т – нескінченні пошуки, прагнення за еталоном.

У – проникливість, прагнення до частих розладів і переляку.

Ф – м’якість, здатність адаптуватися.

Х – нестійкість емоцій, статеві труднощі.

Ц – прагнення до зовнішнього прояву внутрішніх хвилювань.

Ч – відданість.

Ш – ревнощі, стійкість.

Щ – сформовані розумові можливості, злопам’ятність.

Ю – високі амбіції, брак системності.

Я – культурність, креативні можливості.

Збіглася ваша думка про самих себе з вищенаведеним описом?

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...

Не робіть так! П’ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним олів’є

вівторок, 23 квітень 2024, 8:13

Салат олів’є - страва, яка часто з’являється на святковому столі. Навіть якщо багато хто вважає його уже давно непопулярним, тривіальним та некорисним через майонез, яким він заправляється. Цю страву так полюбляли готувати на застілля наші мами та бабу...