Тест по картинці: Перше, що ви побачите, розповість про особливості вашого мислення

На що в першу чергу впав ваш погляд? Простий тест, складений практикуючими психологами, допоможе розібратися в собі і зрозуміти, які риси переважають, передають Патріоти України.

Губи

Ви людина з нестандартним мисленням, яка звикла дивитися на світ під іншим кутом. Не всі це розуміють і приймають за дивину, і лише деякі в змозі повною мірою оцінити вашу унікальність. Так само у вас добре розвинене почуття такту. Ви швидко і легко знаходите спільну мову з оточуючими і будуєте з ними довірливі відносини. Це відбувається за рахунок природного оптимізму і енергії.

Хмари

Раціоналізм і тверезий погляд – ось головні принципи, за якими ви живете. Люди з такими установками не звикли проявляти емоції і впевнені, що почуття роблять нас слабкішими і лише заважають об’єктивному сприйняттю реальності. Ваше життя побудоване за чітким розкладом, і будь-які позапланові зміни вводять вас в стресовий стан. Це стосується і довгострокових, і короткострокових планів. Ви точно не той, хто стане стрибати у вир з головою. Перш ніж прийняти рішення, спочатку зважите всі за і проти і прорахуєте можливі варіанти результату подій.

Пара на березі

Ви намагаєтеся вникати в суть, а не дивитися на ситуацію поверхнево. Це відноситься і до аналізу людини. Ви любите довго розглядати людину, вивчати її характер. І тільки після того, як зрозумієте, що дізналися все необхідне, будете робити висновки про неї. Для когось така увага до деталей здається дивним і нагадує параною, але для вас це єдиний варіант запобігти будь-які непередбачені ситуації.


А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...