
Якщо ви хочете, щоб страва вийшла максимально смачною та корисною, то вам варто застосовувати деякі хитрощі, передають Патріоти України
Багато господинь в основному варять борщ на курячому бульйоні, але це не найсмачніший варіант. Досвідчені кухарі знають, що найбільш апетитний і наваристий бульйон вийде в тому випадку, якщо готувати його на реберцях.
Також добре підходить цільна яловича кістка. Можна змішувати кілька видів м’ясних продуктів, щоб отримати незвичайні смакові поєднання.
Ці корисні продукти рідко зустрінеш як компоненти борщу, проте цей суп дозволяє кухарям експериментувати. Імбир надасть супу зігріваючий ефект, а також подарує незвичайну пряну нотку. Його можна натерти, так і нарізати тонкими пластинами. Селера ж зробить суп набагато кориснішим.
Ключовий момент у приготуванні борщу полягає у буряковій засмажці. Якщо вона вийде ідеально, то борщ буде червоним.
Краще не смажити буряк, а тушкувати коренеплід із невеликою кількістю води, лимонним соком та томатною пастою. Якщо зробити заправку, то борщ стане неймовірно апетитним і ароматним.
Кроти часто здаються безневинними мешканцями саду, але їхні підземні тунелі здатні перетворити рівні грядки на справжнє поле битви. У процесі пошуку їжі ці тварини розривають землю, пошкоджуючи коріння квітів, овочів і декоративних рослин, передають Па...
Маєте хвилинку для гри та самопізнання? Погляньте на чотири мальовничі стежки і оберіть ту, якою хотіли б пройтися. Ваш вибір розкриє ваші сильні риси, передають Патріоти України. Цей тест — розвага, а не науковий діагноз.