Це дійсно працює! Щоб не завелися жучки - бабусині секрети зберігання круп

Зараз багато господинь намагаються запастися різними крупами. Однак вони не зберігаються довго, передають Патріоти України.

Чи можливо себе убезпечити від появи молі, жучків та інших шкідників у крупах?

Секрети зберігання круп

Правильна ємність.

У жодному разі не можна зберігати крупу в фабричній упаковці або пакеті, в якому ви принесли крупу з магазину. Також не можна зберігати їх у поліетиленових пакетах та у пластикових контейнерах.

Краще це робити у скляній тарі із щільно закритою кришкою. Також для крупи підходять керамічні чи металеві ємності.

Спеції.

Відлякати шкідників ви можете часником та перцем. На полиці, де зберігаєте крупу, можна залишити головку часнику чи гострий перець. Упевнені, комахи втечуть миттєво і ви їх більше не побачите.

Цитрусові.

У крупи можна покласти шкірку від цитрусових. Найкраще впорається із завданням відлякування харчової молі шкірка від лимона чи апельсина.

Фольга.

Можна залишити у крупі кульки із фольги для випічки. А також допоможе будь-який металевий предмет — наприклад, ложка або вилка.

Заморожування.

Виявляється, крупи заморожувати не те, що можна, а й потрібно. Якщо розмір морозильної камери дозволяє, покладіть туди крупи — це захистить їх від шкідників та їх личинок.

Але тут є нюанс. У морозильні камери не можна зберігати рис — якщо він перемерзне, то під час варіння сильно розвариться і втратить форму.

От у чому секрет! Китайська технологія приготування розсипчастого та смачного рису

субота, 11 травень 2024, 21:12

Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у ст...

Ви будете здивовані! Чи справді коти мають 9 життів і чому останнє дослідження з Британії засмутить власників сфінксів

субота, 11 травень 2024, 17:27

У Великобританії вперше створили "таблиці життя" для котів. За допомогою цих даних можна оцінити тривалість життя різних порід чотирилапих. Для цього команда з Королівського ветеринарного коледжу (RVC) у Лондоні разом із дослідниками з Національного ун...