Чайники часто вкриваються вапняним нальотом, що складається з мінералів із випаруваної води, які важко видалити. Такий вапняний наліт нешкідливий, але може вплинути на смак чашки чаю або кави, зробивши його більш гірким, а також може призвести до поломки чайника, якщо дозволити йому накопичуватися протягом тривалого часу, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.
Однак, як пише Express, Катріна Спрінгер, "організована домогосподарка", поділилася методом, що дасть змогу легко і просто позбутися вапняного нальоту на чайнику за допомогою простих тингредієнтів, що є на кожній кухні, - лимонного соку або оцту.
Вапняний наліт здебільшого складається з карбонату кальцію, і кислота в оцті або лимонному соку розчинять цей мінерал природним чином, тому вам не доведеться терти чайник.
Ви можете використовувати лимонний сік, білий оцет або їхню суміш для очищення чайника, але у випадку оцту може знадобитися кілька полоскань, щоб повністю позбутися його смаку.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...