
Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України.
На жаль, мало хто з кулінарів знає про це. В результаті гурмани, самі того не знаючи, вживають продукти, що втратили більшість своїх корисних якостей. Тож яку ж їжу не можна розігрівати у НВЧ-печі?
Соуси з часником мають бути теплими. Але краще відправити суміш у духову шафу, але не в мікрохвильову піч. В результаті обробки у НВЧ-печі пікантний овоч перестає бути корисним.
Цей популярний різновид капусти можна обробляти будь-де – в каструлі, на сковороді, в духовці. Але тільки не в мікрохвильовій печі.
Під впливом НВЧ-випромінювання овоч втрачає майже всі свої корисні властивості.
У мікрохвильовій печі відбувається руйнування білкових молекул. Це означає, що в пристрої не варто розігрівати куряче м’ясо та страви з начинкою сиру.
Внаслідок обробки в мікрохвильовій печі цей продукт може стати не тільки менш корисним, але й небезпечнішим для людського організму.
У людини, яка вживала розігріті в мікрохвильовій печі гриби, можуть виникнути проблеми зі шлунково-кишковим трактом.
Здавалося б, одним із призначень НВЧ-печі є розморожування продуктів.
І все ж таки розморожувати м’ясо в мікрохвильовій печі не варто. Краще відправити продукт у миску з холодною водою та залишити на столі. Так, процес буде довшим. Але безпечнішим.
Для багатьох святковий сезон - це час генерального прибирання. Особливої уваги потребують килими, адже саме вони найшвидше накопичують бруд, пил і запахи, які ми приносимо з вулиці на взутті. Проте не завжди потрібне повноцінне прання - інколи достатнь...
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...