Це здивує! Лікар описала зміни, що відбуваються в організмі при відмові від цукру

Лікар-інфекціоніст Світлана Іщенко розповіла про те, що буде з організмом, якщо позбавити його цукру та продуктів, які його містять, передають Патріоти України.

Подробиці

«Не хвилюйтеся, глюкозу ви отримаєте з багатьох інших джерел: круп, овочів і фруктів», — пише лікар.

За словами лікаря, через 2 дні відбудуться поліпшення у травленні, почнуть відступати проблеми із запорами та діареєю. Тяга до цукру почне пропадати через зміни у смакових рецепторах.

Через 7 днів покращиться стан шкіри, зменшаться набряки та жирний блиск. При цьому покращиться сон, додасться енергії. Через 10 днів зазвичай нормалізується артеріальний тиск, починає знижуватись зайва вага.

“Дивно, але ви почнете відчувати смак продуктів: природну насолоду від каш, звичайних овочів і тим більше фруктів”, – уточнює лікар.

За 30 днів відбудеться закріплення попередніх результатів. Вага знизиться в середньому на 2-4 кг, вугрові висипання, за наявності, зменшаться.

«Завжди спостерігається підвищення інтелектуальної активності. Деякі відзначають підвищення лібідо. Збільшиться кількість корисних бактерій у кишечнику, що потягне вгору імунітет», – пише Іщенко.

Через 60-90 днів відбудеться суттєва нормалізація ваги (втрачається до 10 кг).

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...