Цю помилку роблять всі! Яка небезпечна звичка "вбиває" ваш смартфон день за днем

Багато людей щодня носять свій телефон у кишені, не знаючи, що це запросто може "вбити" смартфон. Хоча це досить зручно, проте експерти радять відмовитися від цієї звички, запевняючи, що кишеня - далеко не найкраще місце для носіння мобільного, передають Патріоти України.

Виділяють три основні причини, які можуть спричинити пошкодження пристрою, якщо носити його щодня в кишені. Крім того, це негативно позначається на здоров’ї, пише Meta.ua.

Чому смартфон не можна носити у кишені

Перегрів. Ті, хто має звичку носити телефон у кишені джинсів, наражає пристрій на ризик перегріву. А в спекотні дні ситуація стає небезпечнішою. У подібні періоди смартфон і так зазнає навантаження, але при знаходженні в кишені ймовірність перегріву стає ще вищою. Це може призвести до того, що акумулятор повністю вийде з експлуатації.

Пошкодження екрана. Ще одним мінусом звички носіння смартфона в кишені є можливість появи тріщин і подряпин на екрані. При щільному приляганні одягу досить зробити один різкий рух, і дисплей може бути пошкоджений. Крім того, нерідко в кишенях можуть опинитися дрібні речі (монети, ключі тощо), які можуть залишити сліди на екрані.

Випадкове натискання. Якщо гаджет знаходиться в кишені, він може вимкнутись через випадкове затискання бічної кнопки. Таким чином, власник може не одразу помітити, що пристрій перестав працювати.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...