Творять дива? Скільки оливок треба їсти щодня, щоб схуднути, знизити тиск та позбутися зморшок

Чим саме корисні оливки? Так ці ягоди містять вітаміни А, С, Е, В, К, білки та пектини. Окрім того, в плодах присутній потужний склад мінералів - залізо, магній, йод, калій, кальцій та фосфор, передають Патріоти України.

За рахунок вмісту вітамінів С та Е оливки здатні зміцнювати імунітет. А вітаміни групи В та Е позитивно впливають на роботу нервової системи, заряджають енергією, відновлюють пружність шкіри та еластичність волосся.

Вітамін К, що міститься в ягодах, зміцнює кісткову тканину, зуби, нігті та волосся, нормалізує згортання крові.

Оливкова олія та плоди позитивно впливають на роботу шлунку, кишечника, підшлункової залози, жовчного міхура та печінки. Якщо регулярно вживати оливкову олію, можна позбутися зайвої ваги, закрепів, унормування високий тиск.

Оливки також містять у своєму складі поліненасичені жирні кислоти, пектин й антиоксиданти. За рахунок цього здатні зміцнювати серце й судини, знищувати "поганий" холестерин у крові, запобігати розвитку атеросклерозу й тромбоутворенню.

Читайте також: Як зупинити старість: названо три продукти, що подовжують молодість

Особливо корисні оливки для чоловіків, адже здатні підвищувати лібідо та діють як афродизіак.

Плоди запобігають неврологічними захворюванням за рахунок наявності олеоканталу.

Вчені довели, що регулярне вживання оливок покращує стан шкіри та волосся. Плоди розгладжують текстуру шкіри, запобігають появі висипів та рубців. Це пов’язано з вмістом у плодах поліненасичених жирних кислот, також вітамінів К, Е та С.

Для профілактики різноманітних захворювань лікарі рекомендують вживати по 7 оливок щодня, вони абсолютно не шкодять здоров'ю і досить швидко перетравлюються.

Психологічний тест визначить, коли ви зустрінете свою пару

четвер, 25 липень 2024, 17:13

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться, передають Патріоти України. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми мо...

А ви це знали? Чи потрібно змивати кондиціонер для волосся - ось як найкраще використовувати засіб

четвер, 25 липень 2024, 16:56

Кожна сучасна дівчина знає, що після миття волосся обов’язково потрібно застосовувати кондиціонер. Однак будь-який засіб важливо використовувати правильно, передають Патріоти України. Лікар-трихолог Оксана Варламова розповіла Фактам ICTV, чи потрібно з...