
Ці три види хліба допомагають схуднути, знизити цукор та "поганий" холестерин, зміцнюють кістки завдяки потужному вмісту мінералів та клітковини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Якщо ви хочете позбутися зайвої ваги, а також покращити здоров’я серця та зміцнити кістки, вам вкрай необхідно вживати цей хліб.
Який хліб найкорисніший для здоров’я: медики рекомендують їсти його щодня
- Мультизерновий хліб виготовляється з кількох видів злаків – пшениці, вівсу, проса тощо. Він містить рослинну клітковину, яка добре насичує організм, але на завдає шкоди фігурі. До того ж, такий хліб вкрай корисний для всіх систем організму, бо має купу вітамінів та мінералів. Тому його варто їсти щодня, щоб поповнити запаси корисних мікроелементів. Також завдяки вмісту кальцію, фосфору, магнію та калію продукт зміцнює кістки, зуби, нігті, серце й судини.
- Житній хліб найменш калорійний, тому його рекомендовано включити до складу щоденного раціону за дотримання різноманітних дієт. Цей продукт добре засвоюється організмом, сприяє швидкому схудненню та зміцнює стінки судин. А все завдяки тому, що містить лізин – амінокислотну сполуку, яка відіграє одну з ключових ролей у побудові клітин всього організму. Також житній хліб допомагає знизити рівень цукру в крові та "поганий" холестерин за рахунок повільного засвоєння.
- Цільнозерновий хліб виготовляється з цільної пшениці, яка під час обробки не втрачає своїх корисних властивостей та поживних речовин. Тому виріб багатий на рослинну клітковину, вітаміни та мінерали. За рахунок корисних макроелементів запобігає підвищенню глюкози, знижує "поганий" холестерин, нормалізує роботу кишківника. За регулярного вживання продукт допомагає знизити ризики гіпертонії, інсульту й ожиріння.
Вишні є одними з найпопулярніших фруктів у садах, але, на жаль, вони часто бувають червивими. Найпоширенішим винуватцем є вишнева плодова муха — маленька мушка, личинки якої розвиваються всередині плоду. Замість використання хімічних обприскувань, деда...
М’які та ароматні пиріжки з начинками мало кого залишають байдужими. Але часто господарок непокоїть те, що довго таке частування зберігати не виходить. Вже на другий-третій день страва стає черствою, передають Патріоти України. Є один кулінарний секрет...