Все виправити просто! Що робити, якщо підлива рідка

Кулінарні невдачі іноді можна виправити. Не завжди і не в усіх випадках, але винятки є. Наприклад, для рідкої підливи можна не виносити вирок "Все пропало!". Її можна згустити. Як це зробити, читайте далі в статті.

Подробиці

Якщо підлива або соус не є тої консистенції, якої ви б бажали, можна її випарувати. Так, просто потримайте трохи довше на вогні без кришки. Не залишайте її напризволяще, потрібно помішувати та слідкувати. Дійти до потрібної вам консистенції не буде проблемою.

Гірчиця

Не всі знають про це лайфхак. Завжди тримайте під рукою гірчицю. Додайте буквально одну ложку, а вона вже зробить все необхідне. І консистенція буде покращена, і смак набуде нової пікантної ноти.

Сметана

Так, вона дійсно робить підливу густішою. Її треба розмішати в невеликій порції підливи та ввести в загальну масу. Ситуація стане значно кращою.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.