Кулінарні невдачі іноді можна виправити. Не завжди і не в усіх випадках, але винятки є. Наприклад, для рідкої підливи можна не виносити вирок "Все пропало!". Її можна згустити. Як це зробити, читайте далі в статті.
Якщо підлива або соус не є тої консистенції, якої ви б бажали, можна її випарувати. Так, просто потримайте трохи довше на вогні без кришки. Не залишайте її напризволяще, потрібно помішувати та слідкувати. Дійти до потрібної вам консистенції не буде проблемою.
Не всі знають про це лайфхак. Завжди тримайте під рукою гірчицю. Додайте буквально одну ложку, а вона вже зробить все необхідне. І консистенція буде покращена, і смак набуде нової пікантної ноти.
Так, вона дійсно робить підливу густішою. Її треба розмішати в невеликій порції підливи та ввести в загальну масу. Ситуація стане значно кращою.
Прикро бачити плями кави на білих речах. Якщо у вас сталася така ж неприємність, потрібно швидко діяти. В цьому випадку або ви плями видалити встигнете, або вони зіпсують остаточно ваші улюблені речі, передають Патріоти України. . Якщо розлили, тоді пр...
Як новачок, так і досвідчений спортсмен можуть робити помилки, які сповільнюють прогрес, а тому не варто сподіватися на успіх у зниженні ваги, якщо не звертати уваги на свій розпорядок дня та спосіб життя. Важливо проаналізувати, що може заважати досяг...