Ви будете вражені! Більше консервантів та ще чотири причини не купувати нарізаний хліб

Неймовірно смачний хліб - найчастіший гість на столах українців. У магазинах його вибір досить великий, передають Патріоти України.

Виявляється, цілий буханець і нарізаний хліб, що продається в магазині, — далеко не одне й те саме. Разом з Новини.LIVE розповідаємо, чому краще відмовитися від нарізаного хліба і купувати в магазині одразу цілий буханець.

Чому в магазині краще опинитися від нарізаного хліба

У його тісто додають набагато більше домішок. Тому шматочки довше залишаються свіжими і не псуються.

Небезпечний і процес нарізки. Для цього ножі змащуються спеціальним маслом — саме йому скибочки виходять пружними. Також іноді ножі обробляють етиловим спиртом, що допомагає продовжити термін зберігання хліба. Залишки цих дешевих продуктів залишаються на хлібі.

Ще одна причина — швидке псування. Трапляється це через збільшення площі, на якій може розвиватися пліснява.

Також сприяє псуванню і те, що такий хліб зберігають у пакетах. У цьому винний конденсат, який утворюється всередині та наповнює скибочки вологою.

Через те, що нарізаний хліб виділяє більше вологи, він швидше стане черствим. І якщо у цілого батона затвердіє лише відрізаний шматочок, то у нарізаного хліба — кожна скибочка.

Безумовно, одна з причин – ціна. Нарізаний хліб часто коштує дорожче за цілий буханець такого ж розміру.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, наскільки ви впевнена в собі людина

понеділок, 20 травень 2024, 6:09

Запорука досягнення будь-якої мети - це впевненість у собі та у своїх силах. Простий тест по картинці розповість, на якому рівні ваша самооцінка і чи вірите ви в себе та свій успіх. Довіртеся своїй інтуїції та оберіть картину, яка з першого погляду най...

Тягне перекусити перед сном? Не обов'язково страждати, випробовуючи силу волі. Кілька цікавих варіантів, що не додадуть зайвої ваги вашому тілу та шлунку

понеділок, 20 травень 2024, 5:40

Як задовольнити нічний голод, не наражаючись на порушення сну і додаткові проблеми з обміном речовин. . Це досить складне питання, але існують прийнятні варіанти відповіді на нього. . Для людей, що мають проблеми з травленням, наприклад, шлунково-стр...