Ви будете вражені результатом: Ця рослина вбиває мікроби і віруси - лимон і шипшина не зрівняється

Таку рослину як хрін українці добре знають. Зазвичай з нього роблять гостру приправу, яка доповнює сало або м'ясо. Але мало хто знає, наскільки цей продукт корисний. Він прекрасно бореться з вірусами і мікробами. Про це повідомила нутриціолог Вікторія Лазарєва, передають Патріоти України.

Ця рослина містить у своєму складі вітаміни C, E, PP і вітаміни групи B, додала фахівець. "Хрін багатий мікроелементами, амінокислотами і клітковиною, а концентрація аскорбінової кислоти в хріні перевершує навіть лимон і шипшину", - розповіла медик. За словами Лазарєвої, в поєднанні з гірчичними маслами, хрін має антимікробну і противірусну дію.

Чим ще корисний хрін

Хрін - це цінне джерело калію, надзвичайно важливого елемента для регуляції потоку клітинних рідин і навантаження кровоносних судин. Маленька порція пекучої приправи задовольняє денну потребу в калії, нормалізує кров'яний тиск і зміцнює здоров'я серця.

Кому не можна їсти хрін

Захворювання печінки, ниркова недостатність і проблеми з щитовидною залозою є протипоказаннями до вживання хрону. Це ж стосується виразок, гастриту та інших проблем зі шлунково-кишковим трактом. Вагітним і годуючим жінкам також потрібно утриматися від вживання кореня пряної рослини.

Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 28 квітень 2024, 10:07

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати...

Чим замінити олію при заправці вінегрету - проста хитрість, яка зробить страву смачнішою

неділя, 28 квітень 2024, 9:07

Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України. Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще. Для...