Ви будете здивовані! 99% господинь не знають про ці хитрощі при приготуванні салатів

Будь-який салат може стати прикрасою столу та гордістю господині, якщо трохи покращити його смак. А щоб цього досягти, ми розповідаємо про кілька невеликих хитрощів, передають Патріоти України.

Розкриваємо смак спецій

Зазвичай спеції додають до салату відразу ж і тільки потім заправляють його олією. Але розкрити і посилити смак спецій можна, вчинивши так: необхідно нагріти олію на сковороді і всипати в неї спеції, вибрані для салату. Важливо не смажити, а просто перемішати їх у гарячій олії. Далі салат заправляється ароматною гарячою заправкою та перемішується.

Додаємо молоко до салатів з буряком

Як би це дивно не звучало, але покращити смак салатів з буряком, наприклад, вінегрету, можна, додавши до нього столову ложку молока з розчиненим у ньому цукром. Так само додати підсолоджене молоко можна в салати з тертим вареним або сирим буряком і навіть в оселедець під шубою.

Лимон для аромату

Якщо салату кислинка не потрібна, але хочеться надати йому легкий аромат лимона, то в миску з інгредієнтами можна покласти лимонну шкірку. Вона збагатить своїм запахом усі компоненти страви. Перед подачею скоринку потрібно прибрати.

Надаємо часниковий аромат

Запах часнику пробуджує апетит і робить страву привабливішою. Ось тільки свіжий часник далеко не завжди доречний у салаті. Тому якщо потрібно лише надати часниковий аромат, то миску з салатом можна помістити скоринку чорного хліба, натерту свіжим часником. Так само, як і з лимоном, часник віддасть свій аромат овочам. Таож можна додати часниковий порошок, він надасть легенький не виражений аромат часнику.

Як позбутися комарів і мошок на все літо - "революційний" лайфхак

субота, 12 липень 2025, 19:05

Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...