Більшість людей розрізає бутерброд по діагоналі так, щоб утворилося два однакових трикутники, які можна легко з’їсти, не забруднивши себе. На думку вчених, такий метод розподілу страви є значно кращим, ніж варіант із прямокутним перетином, передають Патріоти України.
Для підтвердження висунутої гіпотези, науковці наводять декілька аргуметів, пише BBC Science Focus. Перший полягає у тому, що трикутна форма забезпечує швидший доступ до центральної частини сендвічу, другий – так зручніше їсти.
Розрізавши прямокутний бутерброд по діагоналі, у вас вийде дві однакові половинки. Першу пару укусів ви зробите по краях канапки, з’їдаючи кути по 45° зі скоринкою. Унаслідок чого отримаєте швидкий доступ до центральної частини страви, де, зазвичай, розміщено найбільше начинки. За словами дослідників, залежно від розміру сендвіча, у вас може вийти ще один невеликий трикутник, утворений із м’якої частини хліба та наповнення.
На відміну від героїв розважальних мультфільмів, люди намагаються куштувати будь-які страви так, щоб на їхніх обличчях не залишалося слідів соусів чи джемів. Тож для того, аби залишатися чистими під час прийому їжі, вчені радять розділити бутерброд на два трикутники. У такий спосіб рідші елементи вашого сендвічу помірно розподілятимуться по усій площині, а не бруднитимуть вас після кожного укусу.
Кімнатні рослини здатні не лише прикрашати інтер'єр, але й впливати на загальну атмосферу в домі. Деякі з них, як вважається, приносять в оселю гармонію та затишок, тоді як інші, згідно з народними прикметами, можуть стати джерелом негативної енергії, ...
Чи заряджаєте ви всіх навколо позитивом, чи даруєте спокій і врівноваженість? Ваш щоденний вибір напою - кава, чай, матча чи какао - може сказати більше про вашу особистість, ніж здається. Пройдіть швидкий психологічний тест і дізнайтеся, яку енергію в...