Ви будете здивовані! Вчені розповіли, як правильно нарізати бутерброд

Більшість людей розрізає бутерброд по діагоналі так, щоб утворилося два однакових трикутники, які можна легко з’їсти, не забруднивши себе. На думку вчених, такий метод розподілу страви є значно кращим, ніж варіант із прямокутним перетином, передають Патріоти України.

Для підтвердження висунутої гіпотези, науковці наводять декілька аргуметів, пише BBC Science Focus. Перший полягає у тому, що трикутна форма забезпечує швидший доступ до центральної частини сендвічу, другий – так зручніше їсти.

Розрізавши прямокутний бутерброд по діагоналі, у вас вийде дві однакові половинки. Першу пару укусів ви зробите по краях канапки, з’їдаючи кути по 45° зі скоринкою. Унаслідок чого отримаєте швидкий доступ до центральної частини страви, де, зазвичай, розміщено найбільше начинки. За словами дослідників, залежно від розміру сендвіча, у вас може вийти ще один невеликий трикутник, утворений із м’якої частини хліба та наповнення.

На відміну від героїв розважальних мультфільмів, люди намагаються куштувати будь-які страви так, щоб на їхніх обличчях не залишалося слідів соусів чи джемів. Тож для того, аби залишатися чистими під час прийому їжі, вчені радять розділити бутерброд на два трикутники. У такий спосіб рідші елементи вашого сендвічу помірно розподілятимуться по усій площині, а не бруднитимуть вас після кожного укусу.

Ви будете здивовані! Дизайнерка назвала аксесуар, який візуально омолоджує кожну жінку

вівторок, 16 липень 2024, 6:45

Дизайнерка та засновниця бренду Jovazi Саня Торкморад-Джозаві назвала аксесуар, який візуально омолоджує ваш зовнішній вигляд. Модельєрка вважає, що саме капелюшок чудово приховує сиве коріння та додає акцент будь-якому образу, передають Патріоти Украї...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті курячі котлети

вівторок, 16 липень 2024, 6:12

Курячі котлети - прості та одночасно дуже смачні. Рецепт на всі часи для дорослих та дітей, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. У мисці потрібно змішати масло, часник, тертий сир, подрібнену зелень. Щоб було легше, масло треба брат...