Коли розмова заходить за італійську кухню, ми відразу згадуємо про улюблені спагеті, які готуємо їх з овочами, з м’ясом і навіть із гарбузом, передають Патріоти України.
Але не кожен кулінар вміє варити спагеті. Для багатьох є проблемою їхня довжина, за якою продукт доводиться поступово та акуратно опускати в киплячу воду. При приготуванні доводиться стежити, щоб кінчики не пригоріли та злиплися. Таке важке завдання справді вимагає вправності. Саме тому перед варкою спагеті часто ламають. Але італійці так не роблять і нікому не радять. Чому, розповімо разом із Ukr.Media.
Жоден італієць не зрозуміє, навіщо купувати довгі спагеті та перетворювати їх на вермішель. Адже на полицях магазинів достатній вибір цього продукту і можна відразу купити макарони зручної довжини та форми. Друга причина полягає в тому, що італійці їдять спагеті за допомогою ложки та вилки. Виделкою вони намотують продукт, а ложку використовують у випадках, коли соус капає із кінчиків спагеті. Якщо їх поламати, накрутити на вилку не вийде.
До того ж в Італії існує маса повір’їв та народних прикмет, пов’язаних зі спагеті. Італійці — люди дуже забобонні, до прикмет вони ставляться з надзвичайною серйозністю. Вони впевнені в тому, що зламавши випадково спагеті, можна спричинити нещастя та біду на домочадців. Якщо ж хтось зламав спагеті перед варінням навмисно, цей кулінар намагається наврочити тих, кому він готує страву.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...