Коли розмова заходить за італійську кухню, ми відразу згадуємо про улюблені спагеті, які готуємо їх з овочами, з м’ясом і навіть із гарбузом, передають Патріоти України.
Але не кожен кулінар вміє варити спагеті. Для багатьох є проблемою їхня довжина, за якою продукт доводиться поступово та акуратно опускати в киплячу воду. При приготуванні доводиться стежити, щоб кінчики не пригоріли та злиплися. Таке важке завдання справді вимагає вправності. Саме тому перед варкою спагеті часто ламають. Але італійці так не роблять і нікому не радять. Чому, розповімо разом із Ukr.Media.
Жоден італієць не зрозуміє, навіщо купувати довгі спагеті та перетворювати їх на вермішель. Адже на полицях магазинів достатній вибір цього продукту і можна відразу купити макарони зручної довжини та форми. Друга причина полягає в тому, що італійці їдять спагеті за допомогою ложки та вилки. Виделкою вони намотують продукт, а ложку використовують у випадках, коли соус капає із кінчиків спагеті. Якщо їх поламати, накрутити на вилку не вийде.
До того ж в Італії існує маса повір’їв та народних прикмет, пов’язаних зі спагеті. Італійці — люди дуже забобонні, до прикмет вони ставляться з надзвичайною серйозністю. Вони впевнені в тому, що зламавши випадково спагеті, можна спричинити нещастя та біду на домочадців. Якщо ж хтось зламав спагеті перед варінням навмисно, цей кулінар намагається наврочити тих, кому він готує страву.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...