Ви навіть не підозрювали: Переможниця МастерШеф поділилася секретом, яку цибулю краще додавати в котлети

Шеф-кухарка та переможниця кулінарного проєкту МастерШеф "Професіонали-3" Елеонора Баранова розповіла, у чому різниця смаженої й сирої цибулі та яку краще використовувати для приготування фаршу в котлети. В ексклюзивному коментарі експертка заявила про те, що для котлет найкраще підходить смажена цибуля, передають Патріоти України.

Смажена VS сира цибуля

Як повідомляє шеф-кухарка, найкраще використовувати смажену цибулю в котлетний фарш. Це допомагає уникнути аромату сирої цибулі в готових котлетах. До того ж, краще впливає на здоров'я загалом. А саме, не викликає неприємний запах із рота, печію та важкість у шлунку.

"Так отримуємо максимально соковитий фарш і при цьому максимально легке відчуття у шлунку. Тобто не буде такого, що як от з'їли чебурек на вокзалі, і після цього ще три рази видихаєте цією ж цибулею", - пояснила вона.

Елеонора Баранова каже, що в усіх своїх стравах також використовує готову цибулю. Для цього попередньо пасерує її у невеликій кількості олії, охолоджує, а наостанок – пробиває. Це правило стосується і часнику: його варто томити в олії за температури 90 градусів.

Сорт цибулі: чи є різниця

Під час використання цибулі у стравах не так принципово обирати сорт, як спосіб її приготування: обсмажування це чи пасерування. Тим не менш, ріпчаста цибуля є найоптимальнішим варіантом. Вона при обсмажуванні чи пасеруванні стає більш солодшою.

Також, якщо говорити про азіатську кухню, то кухарі використовують сиру ріпчасту цибулю для підсилення смаку та аромату.

Джерело: Обозреватель

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...