Викидати не варто! Як досвідчені господині використовують шкірки з сала

Шкірка сала відрізняється твердістю. Звичайно, цю частину продукту можна помітно пом’якшити, якщо подрібнити її або дуже довго варити. Найпопулярнішим варіантом обробки таких залишків є приготування рулету, передають Патріоти України.

Однак створення такої страви є надто довгим та стомлюючим процесом. З цієї причини багато кулінарів просто відправляють шкірки в відро для сміття. Але хитрі господарки діють по-іншому. Вони збирають залишки сала і відправляють їх у морозильну камеру, а потім використовують цю масу з кулінарною метою.

Шкірки для холодця

Жорсткі залишки сала відрізняються цікавою особливістю – наявністю чималої кількості речовин, що замінюють желатин.

Таким чином, свинячі шкіри стануть ідеальним інгредієнтом холодця. Страва вийде досить густою і дуже смачною.

Шкірки для голубців

Якщо кулінар хоче приготувати дуже смачні голубці, то в ємність, де готуватиметься страва, бажано покласти свинячі шкурки.

Інгредієнт, що залишився від сала, має опинитися на дні каструлі.

Як тільки верхній шар складений, в ємність можна відправляти і капустяні конвертики з м’ясною начинкою. Якщо скористатися лайфхаком, то страва вийде неймовірно апетитною.

Люди, які сплять на лівому боці ліжка, найчастіше мають ці риси характеру

вівторок, 18 листопад 2025, 7:09

Наші нічні звички можуть сказати про нас значно більше, ніж здається. Нові дослідження свідчать: те, з якого боку ліжка людина спить, може бути пов’язане з особливостями її характеру. І саме лівосторонні сплячі демонструють набір дуже цікавих рис, пере...

Народні прикмети на 18 листопада. Українці здавна вважали день за дуже сприятливий: Що треба зробити, щоб не упустити своє

вівторок, 18 листопад 2025, 7:08

Православне свято 18 листопада за новим календарем (1 грудня за старим) - день пам'яті мучеників Платона Анкірського і Романа Кесарійського, які постраждали за віру в Христа, передають Патріоти України. За юліанським календарем - день пам'яті мучеників...