Забудьте про нього назавжди! Названо добриво, яке остаточно зіпсує смак картоплі

Картопля найпопулярніша овочева культура в Україні, без якої не обходиться жодна родина і з якої українці готують безліч різноманітних страв,, передають Патріоти України.

Однак трапляється так, що картопля може вирости несмачна, та і врожай не надто радує. Але, за допомогою корисних порад вдасться виправити цю неприємність.

Посадка картоплі

Збільшенню розміру бульб сприятиме посадка бульб середнього розміру, які можна розрізати на кілька частин, щоб кожна частна була з вічками. Уникайте занадто глибокої посадки картоплі, інакше виросте багато суцвіть, що негативно вплине на врожайність.

Добриво для картоплі

Особливу увагу потрібно приділити внесенню підживлення. Картоплі не сподобається внесення гною, хоча таке органічне добриво може здатися привабливим вибором, але воно негативно вплине на смак.

Картопля порадує смачними та великими картоплинами, якщо ви зробите так після цвітіння. Хитрість у тому, що картопляне бадилля можна злегка обривати, але робити це потрібно виключно після того, як процес цвітіння завершиться.

Грибкові захворювання

Як профілактичний засіб від фітофтори перед посадкою корисно обробити картоплю мідним купоросом або обробляйте цим розчином верхівки на початковій стадії росту.

Захист від шкідників

Ваша картопля буде надійно захищена від нашестя комах та жуків, якщо обсадити грядки з картоплею хроном, календулою та іншими ароматними травами. Дотримуючись цих простих порад, ви отримаєте здорову і від того смачну картоплю.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...