Забудьте про нього назавжди! Названо добриво, яке остаточно зіпсує смак картоплі

Картопля найпопулярніша овочева культура в Україні, без якої не обходиться жодна родина і з якої українці готують безліч різноманітних страв,, передають Патріоти України.

Однак трапляється так, що картопля може вирости несмачна, та і врожай не надто радує. Але, за допомогою корисних порад вдасться виправити цю неприємність.

Посадка картоплі

Збільшенню розміру бульб сприятиме посадка бульб середнього розміру, які можна розрізати на кілька частин, щоб кожна частна була з вічками. Уникайте занадто глибокої посадки картоплі, інакше виросте багато суцвіть, що негативно вплине на врожайність.

Добриво для картоплі

Особливу увагу потрібно приділити внесенню підживлення. Картоплі не сподобається внесення гною, хоча таке органічне добриво може здатися привабливим вибором, але воно негативно вплине на смак.

Картопля порадує смачними та великими картоплинами, якщо ви зробите так після цвітіння. Хитрість у тому, що картопляне бадилля можна злегка обривати, але робити це потрібно виключно після того, як процес цвітіння завершиться.

Грибкові захворювання

Як профілактичний засіб від фітофтори перед посадкою корисно обробити картоплю мідним купоросом або обробляйте цим розчином верхівки на початковій стадії росту.

Захист від шкідників

Ваша картопля буде надійно захищена від нашестя комах та жуків, якщо обсадити грядки з картоплею хроном, календулою та іншими ароматними травами. Дотримуючись цих простих порад, ви отримаєте здорову і від того смачну картоплю.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...