Результат завжди відмінний, і ще один плюс - такі млинці ніколи не прилипають до сковороди. Навіть той самий перший млинець, який, за визначенням, має бути комом, хоч тісто, на перший погляд, здається рідким, передають Патріоти України.
На вигляд млинчики виходять ніжними, «оксамитовими», мереживними. Для себе я назвала його «дві склянки», оскільки саме ці пропорції використовуються в рецепті.
Млинці можна зробити і солодкими, для цього додайте кілька ложок цукру.
Розбийте яйця в миску, посоліть і збийте міксером. Тоненькою цівкою влийте кип’яток, не перестаючи збивати яєчну масу. Додайте молоко, перемішайте ще раз. Після – борошно і масло, остаточно перемішуємо тісто, щоб не було грудочок, і приступаємо до випікання.
Не дивуйтеся «рідкому» вигляду тіста – так і повинно бути.
Смажимо млинці на розігрітій сковороді, а після можна і до чаю домашніх кликати. Такі млинці – нейтральні на смак, їх можна і зі згущеним молоком або варенням, або нафарширувати чимось смачним: грибами, сиром, м’ясним фаршем.
Смачного!
Набряки можуть бути наслідком неправильного харчування, стресу, малорухливого способу життя або хронічних захворювань. У таких випадках на допомогу приходять натуральні засоби, і одним із них є чай Пуер. Про це пише Marca, передають Патріоти України. П...
Жовті плями від поту - справжній кошмар для білих сорочок. Зазвичай ми намагаємось відмити їх відбілювачем, ризикуючи зіпсувати тканину. Але японські вчені пропонують абсолютно новий метод: синє LED-світло, передають Патріоти України. Команда дослідник...