Результат завжди відмінний, і ще один плюс - такі млинці ніколи не прилипають до сковороди. Навіть той самий перший млинець, який, за визначенням, має бути комом, хоч тісто, на перший погляд, здається рідким, передають Патріоти України.
На вигляд млинчики виходять ніжними, «оксамитовими», мереживними. Для себе я назвала його «дві склянки», оскільки саме ці пропорції використовуються в рецепті.
Млинці можна зробити і солодкими, для цього додайте кілька ложок цукру.
Розбийте яйця в миску, посоліть і збийте міксером. Тоненькою цівкою влийте кип’яток, не перестаючи збивати яєчну масу. Додайте молоко, перемішайте ще раз. Після – борошно і масло, остаточно перемішуємо тісто, щоб не було грудочок, і приступаємо до випікання.
Не дивуйтеся «рідкому» вигляду тіста – так і повинно бути.
Смажимо млинці на розігрітій сковороді, а після можна і до чаю домашніх кликати. Такі млинці – нейтральні на смак, їх можна і зі згущеним молоком або варенням, або нафарширувати чимось смачним: грибами, сиром, м’ясним фаршем.
Смачного!
Сенека казав: "Через терни до зірок" (per aspera ad astra). Сучасні психологи підтверджують-— усвідомлення своїх внутрішніх страхів і слабкостей — це ключ до покращення життя. Часто ми боїмося зіткнутися з правдою самі перед собою, але цей тест допомож...
"Свій до свого" - говорить старе прислів’я, і це справжнє правило притягання. Кожен із нас випромінює певну енергію, яка приваблює певних людей і ситуації - найчастіше тих, у кого схожа вібрація, передають Патріоти України. Якщо ти позитивна, відкрита ...