Зекономити час та нерви: Як можна витягнути з банкомату картку, якщо той “зажував” ваш "пластик"

Існує безліч ситуацій коли банкомат чомусь “з’їдає” картку. Нещодавно представники ПриватБанку розповідали, що серед причин може бути навіть недостатній баланс для проведення бажаної операції. Коли банкомат краде картку — це дуже неприємна ситуація.

Потерпілий відразу розуміє, що йому доведеться завітати у відділення банку , щоб пройти неприємну процедуру. А це мінімум кілька днів паперової тяганини, заява, інкасація банкомату і аж після цього пластик буде повернено. Якщо до того ж з картки було списано кошти, але банкомат їх не видав, то волокита повернення буде ще складнішою і довшою.

Експерти розповіли, як можна спробувати повернути картку не відходячи від банкомата.

  • Натисніть на кнопку “Скасувати” і утримуйте її мінімум 2-3 хвилин ні на секунду не відпускаючи.
  • Якщо на екрані з’явиться напис чи ви впевнені, що хочете скасувати операцію, натисніть кнопку “Так”, але при цьому не відпускайте кнопку “Скасувати”.
  • В багатьох випадках, банкомат повертає кредитку в той же момент.
  • Якщо цього не відбулося, почекайте ще хвилин 10-15 і спробуйте повторити ці маніпуляції. Можливо за цей час банкомат встиг перезавантажитися. Якщо ж нічого не вийшло, то не відходячи від банкомата телефонуйте на гарячу лінію банку, або через мобільний банкінг блокуйте картку і звертайтесь у найближче відділення за її відновленням.

    Інколи люди не повертають свої картки, особливо якщо їх в них є декілька. Якщо на вкраденій картці були лише власні кошти, не було ніякої заборгованості, гроші банкомат не списував, то можна через додаток перекинути всі кошти на іншу картку, а вкрадену просто заблокувати і вже не відновлювати. Декому такий варіант дійсно підходить. Натомість відкрити нову картку набагато простіше ніж відновити стару.

    А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

    четвер, 25 квітень 2024, 11:22

    Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

    Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

    четвер, 25 квітень 2024, 11:12

    У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...