"Чомусь зразу у цієї людини починає геополітика в голові крутитися": Журналіст розкритикував новопризначеного главу ОПУ

Роман Скрипін підкреслив, що Андрій Єрмак мав би займатися суто канцелярською роботою.

Андрій Єрмак. Фото: РБК.

Керівник Офісу президента перебирає не себе не властиві йому функції. Про це сказав журналіст Роман Скрипін на своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Поміняли шило на мило - Богдана на Єрмака. Єрмак і так був у команді Зеленського. У нього були певні повноваження, які йому усно надав президент. Бо Єрмак не є міністром, як і Богдан. Очільник Офісу це взагалі має бути суто канцелярська робота. А у нас чомусь зразу у цієї людини починає гепополітика в голові крутитися.

Чуємо від Єрмака: "А що буде", "Що ми хочемо зробити з Донбасом", "А вибори ми там проведемо".

Єрмак, ви не маєте ніяких повноважень. Ми вас не обирали. Ви не міністр, який призначений Верховою Радою. З точки зору права, ви - ніхто. Так само як і Богдан. Оці ось розмірковування, озвучення якихось перспектив, дивно виглядають", - сказав журналіст.

"Вибори на Донбасі, які хочуть похапцем влаштувати - це так не працює. Якщо ви, Єрмак і компанія, хочете провести там вибори без дотримання українського законодавства, то це фейк, фальшування. Ви будете нічим не відрізнятися від тих, хто проводив так звані "референдуми" у Криму", - сказав Скрипін.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...