Хіти тижня. ​"Я приймаю цей бій, якщо мене боїться особисто Зеленський Володимир Олександрович​": Що сказала Звіробій після оголошення запобіжного заходу Печерським судом

Волонтер Олена Біленька, відома як Маруся Звіробій, назвала упередженим рішення Печерського райсуду Києва, який зобов’язав її носити електронний браслет. Про це звинувачена сказала після оголошення запобіжного заходу, зазначають Патріоти України.

За словами Звіробій, Україна перетворилася на тоталітарну державу, а правоохоронці стали «найманцями системи», яка «закриває без доказів».

«Я приймаю цей бій і якщо мене боїться особисто Зеленський Володимир Олександрович і вважає, що мене можна посадити за попередження,.. я виїм йому мозок. Нехай це теж якось кваліфікують – може як канібалізм», – заявила волонтер.

Також попередила президента Володимира Зеленського, що якщо той буде грубіянити ветеранам війни на Донбасі, то отримає таку ж агресивну реакцію.

«Якщо хто-небудь буде нівелювати роботу ветеранів, добровольців – він нарветься на ту ж реакцію і не тільки від мене», – додала Звіробій.

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали: