Хіти тижня. "Недолго музыка играла, недолго фраер танцевал": У ПАРЄ жорстко пройшлися по Росії

Резолюція ПАРЄ зобов'язала Москву виконати Мінські домовленості, припинити військове втручання і будь-яку підтримку збройних формувань на сході України.

У ПАРЄ Росію зобов'язали припинити порушення прав людини в анексованому Криму та припинити втручання у збройний конфлікт на сході України. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Newssky.com.ua.

На зимовій сесії ПАРЄ, яка добігла кінця, Кремль зобов'язали вжити ряд конкретних заходів для вирішення проблем, пов'язаних з порушеннями демократичних прав і свобод людини і верховенства права, як на території тимчасово окупованого Криму, так і по всій Росії.
Резолюція ПАРЄ зобов'язала Москву виконати Мінські домовленості, припинити військове втручання і будь-яку підтримку збройних формувань на сході України. ПАРЄ зобов'язала Кремль зупинити анексію Криму, Південної Осетії і Абхазії, а також зажадала співпраці зі слідством у катастрофі рейсу МН17. Згідно з резолюцією ПАРЄ, Росія повинна перестати перешкоджати виконанню рішень Європейського суду з прав людини і вжити заходів для усунення порушень прав ЛГБТ-спільноти.
І це незважаючи на те, що нещодавно РФ пишалася своїми перемогами у ПАРЄ. Так, 28 січня віце-спікером ПАРЄ був обраний російський пропагандист, заступник голови Держдуми Росії, представник "Єдиної Росії" Петро Толстой, на що бурхливо відреагували в мережі.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...