"Коли білоруський солдат стрілятиме у ваших дітей - будете думати про ціни на дизель і бітум?": Гармаш політикам, котрі виступають за "розумну співпрацю"

Політики, що пропонують зберегти економічні зв'язки з Білоруссю, можуть робити це тільки з особистого інтересу. Підтримуючи економічно тоталітарний режим у сусідній країні, Україна підтримує створення плацдарму для російського виступу. Так вважає член української делегації в Тристоронній контактній групі Сергій Гармаш. Свою позицію він позначив, зазначають Патріоти України.

"Мене трохи шокують заяви деяких наших політиків, які виступають за збереження економічних зв'язків із Білоруссю, тому що їхній розрив може привести до подорожчання деяких товарів. Коли обиватель таке говорить, то це ще можна зрозуміти, але політик..." - написав він.

Аргумент про те, що таким чином Україна утримує Білорусь від повної інтеграції з Росією, більше не працює, вважає Гармаш. Адже режим Лукашенка вже повністю залежить від Москви.

"Тому, підтримуючи його економічно, ми фактично підтримуємо режим, який перетворює сусідню країну в плацдарм для російської агресії проти нас. І ось зараз вже моє запитання до обивателів: коли російський або білоруський солдат (а у них договір про колективну безпеку) стрілятиме у ваших дітей, - ви будете думати про ціни на дизель і бітум чи про їхні життя?" - пише Гармаш у Facebook.

Він також зазначив, що, ті, хто підтримує торгівлю з Білоруссю, не мають права обурюватися, що Німеччина не хоче вводити санкції проти "Північного потоку-2".

"Тут уже або гроші рахувати, або про безпеку і демократичні цінності говорити..." - підсумував Гармаш.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...