На Україну очікує перемога з поверненням Криму: Історик назвав терміни повної капітуляції Росії

Якщо Захід продовжить надавати Україні серйозну військову допомогу, а країна буде готова воювати, вже навесні або влітку 2023 року війна з Росією закінчиться перемогою Києва. Далі буде звільнення Криму, на яке може піти ще декілька місяців. Про це заявив російський історик і політолог Андрій Зубов, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Главреду він розповів про те, що війна Росії проти України повинна закінчитися перемогою України в поточному році. Ймовірно, це станеться навесні або влітку. Все залежить від військової допомоги Заходу і готовності українців битися.

"Якщо нинішні тенденції у вигляді рішучості України воювати і рішучості Заходу (а ширше – Рамштайнської коаліції) допомагати збережуться, то навесні – у березні-квітні (якщо не раніше) – війна закінчиться. Війна буде програна Росією або після весняного наступу, або до нього. За цим піде звільнення Криму, на що, можливо, буде потрібно ще декілька місяців. Але війна дійсно закінчиться в 2023 році – або навесні, або влітку", - вважає Зубов.

За його словами, існує також варіант, за якого війна завершиться підписанням договору між Україною і Росією на умовах Києва.

"Безумовно, війна завершиться повною перемогою України і капітуляцією Росії, або ж якоюсь угодою, яка дозволить Україні відновити цілісність своїх кордонів. У разі підписання договору, російським військам, наприклад, дозволять спокійно піти з України, будуть обумовлені репарації.... Це м'яка форма договору, яка є кращою. Не тому, що я росіянин, а тому що завжди капітуляції передує дуже велика кров, коли люди б'ються до останнього патрона – це не потрібно ані Україні, ані Росії. Чим швидше Україна і Росія дійдуть згоди на умовах Києва, тим буде краще для обох сторін", - підкреслив Андрій Зубов.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...