Навчились у "скрепних друзів": У Мінську силовики побили 15-річного підлітка на очах перехожих (відео)

Хлопця, який голосно повідомив про свій вік, все одно схопили та відвезли у невідомому напрямку.

Силовики в Мінську проти протестуючих застосовують стратегію, яку перейняли у російських колег. Вони хапають одинаків на вулицях, в тому числі дітей. У Мережі з'явилося нове відео, як ОМОН б'є 15-річного підлітка, передають Патріоти України.

Інцидент стався в центрі Мінська на вулиці Пушкінській у вівторок, 11 серпня. На відео хлопець лежить на землі, а над ним стоять двоє силовиків з кийками. Потерпілий при цьому кричить кілька разів: "Мені 15". Все відбувається серед білого дня на очах очевидців.

Дівчина, яка знімає на телефон те, що відбувається, намагається достукатися до силовиків: "Послухайте свою совість хоч раз ...Ви розумієте, що ви дітей затримуєте? Чому не відповідаєте? Відпустіть дитину". ОМОНівці її відштовхують і викликають підмогу по рації зі словами: "Давай швидше". До місця починають підтягуватися люди і вимагати відпустити підлітка. Один з силовиків через це виймає гранату і погрожує висмикнути чеку. Незабаром до місця під'їжджає мікроавтобус. Підлітка волоком тягнуть до нього і швидко відвозять в невідомому напрямку.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...