Називав втікача Януковича жертвою: Журналісти оприлюднили записи з новим заступником голови ДБР (відео)

Олександр Бабіков вимагав розслідувати злочини, які нібито були скоєні проти Віктора Януковича.

Олександр Бабіков. Фото: РБК.

Заступник директора ДБР Олександр Бабіков брав участь у судових засіданнях щодо президента-втікача Віктора Януковича як його адвокат. Про це повідомило "Слідство.Інфо", передають Патріоти України.

Журналісти на своєму YouTube-каналі опублікували аудіо судового засідання в 2019 році, на якому Януковичу вибирали запобіжний захід. На записах Бабіков називає екс-президента потерпілим і вимагає розслідувати злочини, які нібито були скоєні проти Януковича.

В одній із цитат, яку наводять журналісти, нинішній заступник директора ДБР каже, що не може допустити, щоб кримінальна справа щодо експрезидента "набула ознак політичного переслідування".

Також, як стверджує "Слідство.Інфо", Бабіков був адвокатом охоронця Януковича Дмитра Іванцова. "Бабіков неодноразово просив визнати їх потерпілими, навіть більше: за словами адвоката, Янукович просто нещасна жертва, яка після замаху на своє життя боїться повернуться додому", – сказала журналістка "Слідства" Марія Горбань. При цьому аудіо з цією заявою, яку нібито зробив Бабіков, не наводиться.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...