Працює простою косметологинею: Родичка заступника директора ДБР купила квартиру в елітному ЖК за ціною хрущовки

Родичка коханої жінки заступника директора ДБР Олександра Удовиченка в жовтні 2022 року придбала квартиру в елітному столичному ЖК Regent Hill. Утім, живе там не вона, а сам Удовиченко з родиною. Про це йдеться в розслідуванні hromadske, передають Патріоти України.

За даними журналістів, квартиру в ЖК Regent Hill за 1 900 000 гривень (трохи більше ніж за 50 000 доларів за курсом 2022 року) придбала Ірина Копач. Саме така ціна вказана в договорі купівлі-продажу нерухомості.

Водночас ринкова вартість нерухомості такого метражу у вказаному ЖК стартує від 37 000 000 гривень — 900 000 доларів. Оскільки це елітна нерухомість і ціни на неї є досить стабільними, тому що прив’язані до долара, то й у 2022 році її вартість сягала від 900 000 доларів.

 Журналісти hromadske роздивляються інтер'єри у ЖК Regent Hill

Журналісти hromadske роздивляються інтер'єри у ЖК Regent Hillhromadske

Тобто Ірина Копач придбала елітну нерухомість за щонайменше у 18 разів заниженою вартістю. Зараз з бюджетом у 50 тисяч доларів у Києві можна придбати, наприклад, двокімнатну хрущовку без сучасного ремонту.

Водночас Ірина Копач живе в Одесі й працює косметологинею — підписи її контакту в телефонах інших користувачів свідчать про те, що вона працює з філерами та ін’єкціями.

Європейські технологічні стартапи розроблять аналоги російських дронів "Ланцет" для України

неділя, 30 червень 2024, 19:10

Слідом за українською розробкою "Булава", котра створена по мотивам російського "Ланцету" та вже має іти в серійне виробництво, ще дві європейські оборонні компанії, MBDA та KNDS, розробляють схожі баражувальні боєприпаси. Вони отримали назви Larinae т...

Ніжне обличчя "Шторм-Z": Росія кинула на штурм українських позицій жінок-зечок

неділя, 30 червень 2024, 18:50

На фронті з'явилися російські підрозділи "Шторм-Z", що складаються із ув'язнених жінок. Одразу кілька джерел підтвердили цю інформацію, попереджаючи українських військових про серйозну небезпеку. . Один із українських бійців повідомив, що росіянки-в'я...