У "корпусів" "ЛДНР" за два з половиною тижні перемир'я величезні втрати, - українська розвідка

В угрупованнях "ЛДНР" фіксуються масові випадки самогубств, вживання наркотиків і алкоголю.

На Донбасі вже два з половиною тижні триває великий режим перемир'я. Незважаючи на це, "корпуси" "ЛДНР" зазнають втрат. Про це йдеться в повідомленні розвідки ЗСУ, яке оприлюднила на своїй офіційній сторінці в Facebook прес-служба Операції об'єднаних сил, передають Патріоти України.

Розвідка запевнила, що українські військові повністю виконують режим перемир'я, який триває на Донбасі з 27 липня. Проте, бойовики зазнають втрат. Так, за даними військових, за два з половиною тижні перемир'я 9 бойовиків загинули, ще 15 отримали поранення. Причини смертей небойові. Це в основному необережне поводження зі зброєю, підриви на невідомих пристроях і ДТП.

У штабі зазначили низький морально-психологічний стан бойовиків. В угрупованнях "ЛДНР" фіксуються масові випадки самогубств, вживання наркотиків і алкоголю, дезертирство. Військові також запевнили, що, незважаючи на перемир'я, мають намір давати відсіч бойовикам в разі загрози для своїх військових, а також при спробі захоплення українських територій. Варто зазначити, що перемир'я на Донбасі розпочалося 27 липня. Домовленість про нього була досягнута на мінських переговорах. Українська громадськість насторожено поставилася до угоди, побоюючись, що РФ може її використовувати для захоплення нових територій.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...