За Лукаш образився, за себе перелякався: "Ви не відповідаєте займаній посаді, ви стали порохоботом": Портнов по-хамському атакував Рябошапку, котрий "розвалив ГПУ"

Заступник глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов, котрого називають другом і наразі підручним Андрія Богдана, звинуватив Руслана Рябошапку в тому, що Генпрокуратура України під його керівництвом "розвалилася", зазначають Патріоти України.

Про це автор "драконівських законів" Януковича заявив на своїй сторінці у Facebook, звернувшись до глави ГПУ. "Шановний пане прокуроре, я відводжу вам дуже коротку кар'єру", – написав Портнов.

"По-перше, ви не відповідаєте займаній посаді, а по-друге, ви стали порохоботом, що озирається по сторонах, за місяць розвалили прокуратуру і повністю злили справи попереднього політичного режиму", – продовжив одіозний діяч.

Портнов наголосив, що Рябошапці "не потрібно ховатися за підлеглими", оскільки, за словами юриста, саме генеральний прокурор "санкціонував нову підозру... за повністю сфальсифікованою справою" ексміністерці юстиції часів Януковича Олені Лукаш. "Ми вам із цього приводу гідно відповімо", – підсумував він.

У наступному своєму пості Портнов знову звернувся до Рябошапки, зажадавши від нього закриття кримінальних проваджень проти головного редактора інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужви.

"У вас немає часу, ворушіться швидше", – написав колишній заступник голови адміністрації Януковича.

Походивши, подумавши одіозний прислужник режиму Януковича вирішив ще звернутись і до Зеленського, змінивши фірмову хамську манеру, на не менш притаманну раболіпну.

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі". Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...