"Активісти" ґвалтували хворих: Правозахисники повідомили про сексуальні тортури в тюремній лікарні Саратова (відео 16+)

Російський правозахисний проект Gulagu.net опублікував моторошні фотографії зі сценами сексуального насильства над ув'язненими в туберкульозній лікарні у місті Саратові. Відео, на якому демонструються ці фото, опубліковане на офіційному YouTube-каналі правозахисної організації, повідомляють Патріоти України.

Загалом у ролику п’ять фотографій, на яких приховано обличчя. На одній з них голий чоловік із закритим марлевою пов'язкою пахом лежить на підлозі в позі розп'ятого, а навколо нього стоять люди в чорному, які розтягують в сторони прив'язані до його рук бинти.

На другому фото - голий чоловік, ноги якого розсунуті та прив'язані до лікарняного ліжка. Над ним, тримаючи в руці якийсь тюбик, нависає інший чоловік.

На третьому фото - секс між двома чоловіками. На четвертому чоловік відтягує гумку трусів, стоячи за спиною голого чоловіка, який перехилений через спинку ліжка. На останньому фото - четверо голих чоловіків з татуюваннями вишикувалися перед камерою, тримають один одного за геніталії. Усі фотографії супроводжуються підписом: “Кабінет начальника відділення”.

Як повідомляє видання “Медиазона”, раніше ув'язнені та їхні родичі розповідали про тортури і вимагання в обласній туберкульозній лікарні №1 (ОТБ-1) управління Федеральної служби виконання покарань у Саратовської області. За їхніми заявами було відкрито кримінальні провадження за статтею про насильницькі дії сексуального характеру, вчинені групою осіб з особливою жорстокістю.

Як свідчать у своїх показах потерпілі, з боку адміністрації цієї установи до них застосовувалися тортури, зокрема, у вигляді зґвалтування дерев’яним держаком швабри чи просто дерев’яними палицями.

Потерпілих у справах про насильство в цій установі четверо. Вони називають одні й ті ж прізвища ґвалтівників - “активістів”, офіційно оформлених в тюремній лікарні санітарами і завгоспами.

"Ти йдеш у формі, а від тебе людина тікає": Воїн розповів про свою роботу у військкоматі

четвер, 2 травень 2024, 8:27

Військовий 65-ї окремої механізованої бригади Іван Гоголь на позивний "Гога", який наразі служить в одному із ТЦК та СП на Івано-Франківщині, пояснив, чому бійці не повинні працювати у військкоматі. Про це він розповів "Суспільному", передають Патріо...

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...