Хіти тижня. На Миколаївщині майор поліції пограбував своїх однокласників на зустрічі випускників

Злодій більше не працює у правоохоронному органі.

Майора поліції Антона Сімакова, який під час зустрічі випускників обікрав чотирьох своїх ексоднокласників, звільнили зі служби. Про це в коментарі під постом в Facebook повідомив заступник ГУ Нацполиції у Миколаївській області Максим Ахрамеєв, передають Патріоти України.

Сімаков працював старшим інспектором управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції Миколаєва. На питання, де зараз працює Сімаков, Ахрамеєв відповів, що «вже ніде». Потім він уточнив, що злодій більше не працює у правоохоронному органі.

У прес-службі миколаївської поліції підтвердили, що Сімаков звільнений і за фактом події проводиться службове розслідування. Результати розслідування передадуть в ГБР для надання правової оцінки.

У поліції висловили жаль через те, що «такі люди зустрічаються серед нас» і своїми вчинками очорнюють гідність звання поліцейського, а також перекреслюють важку і небезпечну роботу справжніх правоохоронців. У відомстві вчинок Сімакова назвали великим ударом для співробітників правоохоронних органів. «Адже зачеплена наша честь і гідність», – підсумували в поліції.

Нагадаємо, 1 лютого в одному із закладів Миколаєва поліцейський обікрав своїх чотирьох колишніх однокласників під час зустрічі випускників. Всього він вкрав 4,5 тис. грн і після викриття намагався змити гроші в унітаз.

Як стало відомо, зловмисник – це діючий співробітник поліції Миколаєва Антон Сімаков. У 2016 році він виконував обов’язки начальника Кривоозерського РВВС, а до цього був командиром роти №4 батальйону №1 управління патрульної поліції Миколаєва.

Згідно з декларацією Сімакова, він одружений і у нього є троє дочок. Проживає в квартирі, яка зареєстрована на дружину і одну з дочок. У 2018 році він отримав 141 тис. грн зарплати за роботу в поліції.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно