Хіти тижня. "Наче скот": ЗМІ показали евакуацію росіян з Китаю (фото)

Перший борт з евакуйованими сів в Тюмені близько дев'ятої години ранку.

Евакуація росіян і білорусів з Китаю через поширення в країні смертельного коронавірусу проходить в нелюдських умовах. Читачка Ольга розповіла росЗМІ про свою двоюрідну сестру Поліну, громадянку Росії, яка працювала в китайському місті Ухань, який став епіцентром нового вірусу, передають Патріоти України.

На даний момент відомо, що перший борт з евакуйованими сів в Тюмені близько дев'ятої години ранку. Близько 13 години за білоруським часом Поліна вийшла на зв'язок з родиною.

«Останній раз з ними був зв'язок на дозаправці в Улан-Уде. Вона надсилала мені скріншот з телефону, що за бортом мінус 29. Це військовий літак, і вони позаду всю хвостову частину відкрили. Холод! Летять немовлята, летять ще діти. Посеред літака намет і відро. Це евакуація?! Причому всі здорові летять. Зараз невідомо, в якому вони стані долетіли з такими умовами», - обурюється Ольга умовами евакуації.

«Так чинити з людьми, як ніби загнали в сарай, це вершина знущання! - вважає Ольга. Найцікавіше, що всі кореспонденти, військові в масках, костюмах хімзахисту, а ті, кого вивозять, в марлевих масках. Дали б вже і людям щось».

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...