Лижники в трусах і зброя: У Красноярську влаштували дивну акцію на честь 75-річчя перемоги (фото, відео)

Крім власне забігу, на місці влаштували також виставку зброї часів Другої світової війни, з якою активно фотографувалися діти.

У російському місті Красноярськ на честь 75-річчя перемоги над нацистською Німеччиною місцева влада влаштувала масовий лижний забіг в "ретро-костюмах". Про це повідомляє видання Newslab.ru, передають Патріоти України.

У гонці брали участь в тому числі представники влади, "перші особи міста і краю". Глава Красноярська Сергій Єрьомін прийшов на забіг в формі офіцера. Всього в забігу взяли участь 2,5 тисячі людей.

Крім власне забігу, на місці влаштували також виставку зброї часів Другої світової війни, з якою активно фотографувалися діти.

Однак деякі костюми учасників "військово-патріотичного заходу" викликали подив - одна з учасниць виїхала на старт без штанів.

У мережі деякі різко негативно сприйняли проведення пам'ятних заходів, присвячених війні, в такому форматі.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...