На Закарпатті затримали чоловіка, який застрелив брата (фото)

На Закарпатті мешканця Тячівщини взяли під варту без права на заставу через вбивство ним брата та намагався втекти за межі області. Про це повідомляє прокуратура Закарпаття, передають Патріоти України.

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури 56-річному жителеві району повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства свого двоюрідного брата (ч. 1 ст. 115 КК України). Закарпатця взяли під варту без права внести заставу.

Що стало причиною вбивства

Подія сталася у с. Терново, що на Тячівщині. Чоловіки проживали по сусідству та, як наразі відомо, між ними були тривалі неприязні відносини.

Тіло потерпілого виявили у його будинку. Медики підтвердили, що він помер від одержаного вогнепального поранення в голову. Правоохоронці встановили, що до скоєного причетний брат загиблого. Після вбивства він намагався виїхати за межі області, однак його викрили та оперативно затримали на території Рахівського району.

Скільки років може провести в тюрмі

Наразі триває розслідування злочину, яке здійснює Тячівський райвідділ поліції. За скоєне чоловіку може загрожувати ув’язнення строком до 15 років.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...