Навіть тверезий може стати "п'яним": В Україні деякі поліцейські вигадали "лайфхак" для поборів з водіїв (фото)

У Павлограді Дніпропетровської області поліція виявила в своїх лавах недобросовісних колег. Вони вигадали спосіб заробітку завдяки драгеру, який постійно вказував на наявність алкоголю в крові. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції, передають Патріоти України.

Як зазначається, оперативники викрили групу поліцейських у хабарництві на блокпостах в’їзду-виїзду з Павлограду. Там зловмисники стягували з водіїв гроші за не притягнення до адмінвідповідальності.

Вони отримали інформацію на "гарячу лінію" про те, що поліцейські під час перевірки транспорту на блокпосту пропонували пройти тест на стан сп’яніння. При цьому мали драгер, який не стояв на балансі у поліції та показував виключно перевищення допустимої норми дози алкоголю. Після чого обіцяли за гроші "вирішити питання" без адмінпротоколів за порушення ПДР.

Оперативники затримали одного з правоохоронців під час одержання хабаря – 17 тис. гривень. Під час обшуків вилучили понад 400 тис. грн, 6 тис. дол. Зараз встановлюють походження грошей.

Затриманому готують оголошення про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання хабаря службовою особою) ККУ. У разі доведення вини - може потрапити за ґрати до десяти років.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...