Після спокійно сів курити: В Одесі вбивця відрізав одній жертві голову, а в іншої витягнув нутрощі (фото, відео)

З підозрюваним проводяться першочергові слідчі дії.В Одесі сталося страшне вбивство - вдень у середу, 20 січня, на вулиці затримали чоловіка з ножем в руках, який ніс відрізану голову. Злочинець був обмотаний людськими внутрішніми органами. Правоохоронці вже затримали неадеквата, який зайшов у під'їзд житлового будинку на проспекті Небесної Сотні. Про це повідомили в прес-службі поліції Одеської області, передають Патріоти України.

У квартирі були виявлені тіла двох чоловіків зі слідами насильницької смерті.

Попередньо було встановлено, що молодий чоловік скоїв вбивство батька і ще одного чоловіка, дані якого наразі з'ясовуються. Одному із загиблих вбивця розпоров черевну порожнину, а іншому відрізав голову. Про це розповіли в департаменті карного розшуку на Telegram-каналі.

На місці події працює керівництво Головного управління поліції області та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. На відео видно, що затриманий сильно пручався, коли правоохоронці садили його в авто. При цьому транспорт не змогли завести, і через деякий час підозрюваного перемістили в інший, щоб доставити у райвідділ.

Як розповів один з очевидців - мешканець будинку - на проспекті Небесної Сотні, 41, (колишня Маршала Жукова) "голий і закривавлений чоловік, обмотаний кишками і який тримав у руках голову людини, вийшов з парадного, сів на лавочку і закурив". Поліцейських викликали люди, які бачили це моторошне видовище.

Відомості за фактом умисного вбивства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. З підозрюваним проводяться першочергові слідчі дії.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...