Пошкоджено обладнання: Окупанти вдарили по енергооб'єкту в Україні

Під час обстрілу по Україні в ніч проти 19 червня РФ атакувала енергетичний об'єкт. Він розташований в одній із центральних областей, передають Патріоти України.

"Вночі ворог атакував енергетичний об’єкт у центральному регіоні. Є пошкоджене обладнання. На місце викликано ДСНС, поліцію", - йдеться у повідомленні.

До того ж у Львівській області внаслідок нічного ворожого удару пошкоджено повітряні лінії та електричне обладнання. "Знеструмлено 285 точок обліку. Тривають відновлювальні роботи", - кажуть у Міненерго.

Обстріл РФ по Україні

У ніч проти 19 червня РФ атакувала Україну дронами-камікадзе. ППО не збила лише два дрони. Про пошкодження через падіння уламків відомо у Кіровоградській та у Львівській областях.

Посеред Антарктичної зими: Полярники зі станції Академік Вернадський показали, як за ними "шпигують" кити, за котрими в свою чергу шпигують українці (відео)

неділя, 30 червень 2024, 19:50

Українські полярники зі станції Академік Вернадський зафільмували китів, які "шпигують" на поверхні океану в Антарктиці. Відео оприлюднив Національний антарктичний науковий центр у Facebook в неділю, 30 червня. . Горбаті кити висунули свої величезні г...

Позиціонується як конкурент Falcon 9 від SpaceX: У Китаї після запуску впала та вибухнула космічна ракета Tianlong-3 (відео)

неділя, 30 червень 2024, 19:30

В центральному Китаї перший ступінь ракети Tianlong-3, яку розробляє компанія Beijing Tianbing Technology Co, впав після запуску і вибухнув у горбистій місцевості міста Гун'ї. Про це повідомило Reuters з посиланням на компанію у неділю, 30 червня. . В...