Постійно боявся: Сусідка Гітлера розповіла цікаві подробиці його життя (фото)

101-річна єврейка Еліс Франк-Сток, яка кілька років жила по сусідству з Адольфом Гітлером, розповіла, що він був мовчазнийі постійно побоювався на своє життя, передають Патріоти України.

За словами жінки, одного разу вона бачила, як з квартири Гітлера виносять труну. Вона припустила, що в ній могло бути тіло племінниці Гітлера Анґеліки Раубаль, яка, за однією з версій, наклала на себе руки.

Франк-Сток розповіла, що жила в квартирі під номером 14, а Гітлер у 13 або 15 квартирі. Не дивлячись на це, Франк-Сток рідко бачила його і не мала з ним особистих контактів.

"Кілька разів спостерігала за тим, як він повертався додому. Під'їжджала машина, з якої вибігали двоє охоронців з СС, потім виходив Гітлер, явно наляканий тим, що хтось може зробити на нього замах", – розповіла жінка і зазначила, що він побоювався за своє життя навіть на початку кар'єри.

Відзначимо, що в квартирі в Мюнхені на другому поверсі багатоповерхового будинку Гітлер жив з 1920 по 1929 рік. Пізніше він переїхав, а сюди поселив свою племінницю Ангеліку Раубаль, з якої Гітлеру приписую зв'язок.18 вересня 1931 року вона наклала на себе руки.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...