Важко повірити, що це мати: 43-річну вчительку зі США приймають за сестру її 19-річної доньки (фото)

Мати-одиначка Джолін каже, що стежить за своїм харчуванням, дозволяючи собі тільки здорову їжу.

Неймовірно моложаву 43-річну шкільну вчительку з американського штату Каліфорнія Джолін Діас часто приймають за сестру її 19-річної дочки Мейлані. Як пише видання The Sun, мати і дочка не тільки виглядають ровесницями, а й дуже близькі, відчуваючи себе подружками - незважаючи на майже 24-річну різницю у віці, передають Патріоти України.

Вони разом подорожують, ходять по магазинах і займаються в спортзалі. Мейлані дуже подобається, коли люди в шоці перепитують у неї: «Так це твоя мама? Не може бути". А на спільних фотографіях користувачі соцмереж не завжди можуть розрізнити - де мати, а де дочка.

Мати-одиначка Джолін каже, що стежить за своїм харчуванням, дозволяючи собі тільки здорову їжу. Вона веде активний спосіб життя. А піклуватися про свою шкіру почала, вже коли їй було 12 або 13 років. Жінка намагається багато відпочивати і майже не п'є спиртне. Вона очищає обличчя двічі в день - вранці і обов'язково на ніч. І завжди користується сонцезахисними засобами для шкіри - навіть в похмурі дні.
Діас також намагається зберігати душевну рівновагу. «Я досить прагматична. І намагаюся не надто турбуватися про минуле і не передчувати хвилювання в майбутньому», - розповідає Джолін.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...