Відомий автомеханік назвав найкращий вживаний автомобіль за помірні гроші, що слугуватиме багато років

Відомий механік розповів про один з найкращих вживаних автомобілів, які водії можуть придбати, не витративши при цьому всі гроші світу. Скотті Кілмер радить звернути свою увагу на Toyota Yaris японського виробництва, пише Express.

"Сьогодні я покажу вам, як, купивши правильну Toyota Yaris, ви можете отримати чудовий маленький автомобіль. Перше, що ви повинні зробити, це подивитися, де вона була зроблена. На цій написано "Зроблено в Японії", а це набагато краще, ніж ті, що зроблені в Китаї", - наголосив він.

На відео Скотті перевіряє ідентифікаційний номер транспортного засобу, який зазвичай знаходиться в нижньому кутку лобового скла або надрукований на невеликій наклейці на одній з дверних рамок. Він надасть водієві інформацію про транспортний засіб, де буде країна виробництва, рік моделі та код заводу-виробника. 17-значний код може також допомогти водіям дізнатися про об'єм двигуна, тип трансмісії та паливо, яке використовує транспортний засіб.

Механік висловив припущення, що Yaris є чудово зробленою моделлю та розповів глядачам про власника, який користується цією автівкою впродовж 15 років.

"Зараз це голі автомобілі, але вони доставлять вас туди, куди ви прямуєте. Цей [Yaris] належить його первісному власнику, він проїхав близько 150 000 миль, і, по суті, він щойно замінив у ньому мастило. Він купив його новим за 13 000 доларів і він у нього вже близько 15 років, так що це менше ніж 1000 доларів (780 фунтів стерлінгів) на рік! Тож, якщо ви шукаєте дешевий маленький надійний автомобіль, зверніть увагу на Toyota Yaris японського виробництва", - радить Скотті.

Що відомо про Toyota Yaris

Toyota Yaris випускається в чотирьох поколіннях з 1999 року, є найменшою моделлю в модельному ряді японської компанії та має гарну репутацію завдяки гарній збірці та низьким експлуатаційним витратам. Попри те, що більшість моделей першого покоління вже давно застаріли, їх заміна, зроблена з 2005 по 2011 роки, широко доступна за ціною від однієї до трьох тисяч фунтів стерлінгів.

Приклади третього покоління, які переважно коштують близько 3 500 фунтів стерлінгів, є стильнішими та пропонують додатковий простір для пасажирів і багажу.

Чи треба щоразу оновлювати "Резерв+", щоб з'явилася додаткова інформація: У Міноборони дали пояснення

п’ятниця, 28 червень 2024, 23:55

Оновлювання даних у застосунку "Резерв+" залежить від того, коли була занесена первинна інформація в реєстр "Оберіг", передають Патріоти України. з посиланням на заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко в ефірі телемарафону. "Насправді це зал...

Справжні "улюблені": Кого з українських публічних осіб найчастіше цитують російські пропагандисти

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:10

В Україні провели дослідження, яке показало, кого з українських публічних осіб найчастіше цитують пропагандистські видання держави-агресора Росії. У топ-40 потрапили колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін, генерал ЗСУ у відставці Сергій Кривонос, на...