А ви це знали? Чому небажано смажити котлети із щойно приготованого фаршу

Чому не можна смажити котлети з свіжоприготовленого фаршу знають лише досвідчені господині та кухарі, передають Патріоти України.

У кулінарії прийнято вважати, що для приготування найкраще обирати лише найсвіжіші продукти. Це дійсно так, але у випадку з котлетами існує одна деталь, яку не можна упускати.

Подробиці

М’ясо дійсно годиться лише найсвіжіше, але приготовлений котлетний фарш перед обсмажуванням необхідно витримати 20-30 хвилин у холодильнику.

Через відсутність холодильника підійде будь-яке прохолодне місце, холодна комора або навіть льох.

Крім того, зробити котлети соковитішими можна за допомогою холодної води або молока, в яких вимочується хліб.

Крім того, варто знати, що сам хліб у котлети додають не для того, щоб заощадити на м’ясі, а для того, щоб котлета не розвалювався на сковороді.

Що стосується курячих яєць, то багато господинь запевняють, що через них котлети стають лише жорсткішими.

Тому експерти рекомендують додавати у фарш лише яєчні жовтки.

Джерело: ПростоВей

Щоденна чашка кави може продовжити ваше життя - дізнайтеся як

субота, 22 листопад 2025, 17:15

Чи є для вас чашка кави щоранку щоденним ритуалом? Виявляється, це може бути не лише способом прокинутися, а й інвестицією у здорове старіння. Нещодавні дослідження показують, що помірне споживання кави може позитивно впливати на довголіття, що змінює ...

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...