А ви це знали? Чому небажано смажити котлети із щойно приготованого фаршу

Чому не можна смажити котлети з свіжоприготовленого фаршу знають лише досвідчені господині та кухарі, передають Патріоти України.

У кулінарії прийнято вважати, що для приготування найкраще обирати лише найсвіжіші продукти. Це дійсно так, але у випадку з котлетами існує одна деталь, яку не можна упускати.

Подробиці

М’ясо дійсно годиться лише найсвіжіше, але приготовлений котлетний фарш перед обсмажуванням необхідно витримати 20-30 хвилин у холодильнику.

Через відсутність холодильника підійде будь-яке прохолодне місце, холодна комора або навіть льох.

Крім того, зробити котлети соковитішими можна за допомогою холодної води або молока, в яких вимочується хліб.

Крім того, варто знати, що сам хліб у котлети додають не для того, щоб заощадити на м’ясі, а для того, щоб котлета не розвалювався на сковороді.

Що стосується курячих яєць, то багато господинь запевняють, що через них котлети стають лише жорсткішими.

Тому експерти рекомендують додавати у фарш лише яєчні жовтки.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чи можна врятувати мариновані гриби, які помутніли

четвер, 10 жовтень 2024, 6:12

Гриби – продукти не прості у приготуванні, особливо щодо закаток, передають Патріоти України. Трапляється так, що маринування виявилось невдалим і розсіл з грибами помутнів. Банку доведеться відчиняти, гриби промивати під краном. Потім потрібно викласт...

Господиням на замітку! ТОП-3 секрети, що зроблять страви з картоплі удвічі смачніші

четвер, 10 жовтень 2024, 5:40

Багато хто любить картоплю за її універсальність у приготуванні страв. Але не всі знають секрети, як зробити картоплю смачною, особливо, коли вона вже стара або темніє після тертя. Ми ділимося цінними та перевіреними порадами, які допоможуть вам у приг...