Чому не можна смажити котлети з свіжоприготовленого фаршу знають лише досвідчені господині та кухарі, передають Патріоти України.
У кулінарії прийнято вважати, що для приготування найкраще обирати лише найсвіжіші продукти. Це дійсно так, але у випадку з котлетами існує одна деталь, яку не можна упускати.
М’ясо дійсно годиться лише найсвіжіше, але приготовлений котлетний фарш перед обсмажуванням необхідно витримати 20-30 хвилин у холодильнику.
Через відсутність холодильника підійде будь-яке прохолодне місце, холодна комора або навіть льох.
Крім того, зробити котлети соковитішими можна за допомогою холодної води або молока, в яких вимочується хліб.
Крім того, варто знати, що сам хліб у котлети додають не для того, щоб заощадити на м’ясі, а для того, щоб котлета не розвалювався на сковороді.
Що стосується курячих яєць, то багато господинь запевняють, що через них котлети стають лише жорсткішими.
Тому експерти рекомендують додавати у фарш лише яєчні жовтки.
Не кожна господиня вміє готувати смачні домашні пельмені, оскільки ця страва тільки здається простою в приготуванні. Насправді існує маса правил та нюансів, які помітно ускладнюють завдання кулінарів, передають Патріоти України. Курячі яйця. Багато гос...
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...