За словами кулінарки Ольги Вархоляк, за цим рецептом вона нагадує тушковану. Практично завжди її використовує як начинку до пиріжків. Але можна додавати і до макаронів та страв з картоплі, а з піджареним, чи тушкованим м'ясом можна швидше приготувати такий улюблений на Галичині бігос.
Інгредієнти:
Приготування:
Все вимішуємо і ставимо тушити на 2 години з моменту закипання. Розкладаємо в літрові банки та стерилізуємо 45 хвилин.
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...