Консервуємо дуже смачний салат із капусти: Піде на "ура" як гарнір, начинка до пиріжків чи основа для бігоса

Салат із капусти на зиму

За словами кулінарки Ольги Вархоляк, за цим рецептом вона нагадує тушковану. Практично завжди її використовує як начинку до пиріжків. Але можна додавати і до макаронів та страв з картоплі, а з піджареним, чи тушкованим м'ясом можна швидше приготувати такий улюблений на Галичині бігос.

Інгредієнти:

  • 6 кг капусти (пошинкувати чи порізати);
  • 2 кг моркви (потерти);
  • 2 кг цибулі (півкільцями);
  • 200 г цукру;
  • 200 г солі;
  • 800 г олії;
  • 400 г оцту;
  • перець, лавровий лист — до смаку.

Приготування:
Все вимішуємо і ставимо тушити на 2 години з моменту закипання. Розкладаємо в літрові банки та стерилізуємо 45 хвилин.

Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

понеділок, 24 лютий 2025, 9:15

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...

Є секрет! Як розм’якшити заморожене вершкове масло за кілька хвилин

понеділок, 24 лютий 2025, 8:12

Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...