Консервуємо дуже смачний салат із капусти: Піде на "ура" як гарнір, начинка до пиріжків чи основа для бігоса

Салат із капусти на зиму

За словами кулінарки Ольги Вархоляк, за цим рецептом вона нагадує тушковану. Практично завжди її використовує як начинку до пиріжків. Але можна додавати і до макаронів та страв з картоплі, а з піджареним, чи тушкованим м'ясом можна швидше приготувати такий улюблений на Галичині бігос.

Інгредієнти:

  • 6 кг капусти (пошинкувати чи порізати);
  • 2 кг моркви (потерти);
  • 2 кг цибулі (півкільцями);
  • 200 г цукру;
  • 200 г солі;
  • 800 г олії;
  • 400 г оцту;
  • перець, лавровий лист — до смаку.

Приготування:
Все вимішуємо і ставимо тушити на 2 години з моменту закипання. Розкладаємо в літрові банки та стерилізуємо 45 хвилин.

Швидко і дуже смачно! Яблучний штрудель з лаваша за 15 хвилин

субота, 23 листопад 2024, 10:14

Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...

Можна сміливо тим, хто на дієті! Кекси з курячого філе

субота, 23 листопад 2024, 9:14

1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити ...